2019-03-19 10:54Nyheter

Scandbio är sponsor av den nylanserade ​podcasten -​ RIDKLUBBEN

null

Idag lanserar RadioPlay den egenproducerade podcasten Ridklubben, en podcast av hästnördar för hästnördar. Oavsett om du är nybörjare eller om du är på elitnivå är detta podden för dig, med tips direkt från proffsen i ridvärlden. Gry Forssell programleder podden tillsammans med Rebecca Lagin

Gry Forssell har ett genuint hästintresse och började rida redan som 7-åring. Fyra år senare fick hon sin första häst. Hästar har alltid funnits i hennes liv, trots flyttar, småbarn och uppehåll så har hon alltid kommit tillbaka till hästarna.

- Det är som man säger, en gång hästmänniska - alltid hästmänniska. Det var i stallet jag gjorde allt när jag växte upp. Åt, ibland sov, skrattade, grät, tjuvrökte, tävlade, tränade, såg min första skräckfilm och kysste den där snygga killen som var så allergisk så han inte kunde komma in i stallet. Stallet och ridklubben har format vem jag är och de vännerna jag hade där har jag ju kvar än idag, säger Gry Forssell entusiastiskt.

Även Rebecca Lagin har ägnat sin uppväxt och tid på hästar. Utöver jobbet på radion är Rebecca ridlärare och rider själv väldigt mycket, sju dagar i veckan och upp till sex hästar per dag.

- Jag vill själv lära mig mer om allt med hästar, så att få träffa alla de här personerna och få ställa våra frågor känns så himla kul. Och hela tanken är givetvis att våra lyssnare ska kunna få lite matnyttiga tips, både till den som är proffs, till ridskoleryttaren eller för den som vill börja rida, säger Rebecca Lagin.

Podden finns att följa via radioplay:

RIDKLUBBEN

Ridklubben produceras av RadioPlay i samarbete med Scandbio stallpellets.


Om SCANDBIO AB

Scandbio AB är idag aktivt inom fasta förädlade trädbränslen, huvudsakligen pellets, som vi producerar och säljer till en bred kundbas i form av internationella kraftvärmeproducenter, tillverkande industri, kommuner och landsting likväl som enskilda privatpersoner. Vi har även intäktströmmar inom färdig värme samt djurhållningsprodukter. Den gemensamma nämnaren är träråvaran. Bolaget är tätt kopplat till både skogsindustrin och energibranschen.

Kontaktpersoner

Daniel Andoff
CEO
Daniel Andoff
Tone Johnsen
CMO
Tone Johnsen